Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXX НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ - 28 ЖОВТНЯ 2018

Сьогодні:

Урочистість річниці освячення власного храму.

Сестрі Тадеї, котра сьогодні святкує свої іменини, бажаємо глибокої єдності з Господом, багато радості зі служіння та щиро дякуємо за опіку над дітьми нашої парафії.

Безпосередньо після Служби, що о 10.30 розарієвий молебень.

Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей, молоді та батьків, які очікують потомство.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – Божа Служба вотивна про Святий Дух; в середу – Божа Служба вотивна про св. Йосипа; в четвер – урочистість Всіх Святих. Це урочистість, в якій ми повинні взяти участь в часі Євхаристії. Урочиста Євхаристія в костелі o 10.00 та 18.30, не буде служби o 8.00. Також, в четвер o 13.00, буде відправлена Служба Божа на Личаківському цвинтарі; в п’ятницю – Спомин усіх померлих вірних (день задушний). Служба Божа в костелі o 10.00 (за всіх наших померлих, яких згадуємо в наших молитвах) та о 18.30; а Євхаристія на Янівському цвинтарі п’ятницю o 13.00; в суботу – Божа Служба вотивна про Найсвятішу Діву Марію.

В суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської.

На відвідини хворих в листопаді отці домовлятимуться індивідуально.

Інше:

Всіх, хто прагне розпочати підготовку до прийняття таїнств або слухати Слово Боже, поглиблюючи свою віру, запрошуємо на катехези для дорослих у вівторок о 19.00. Група, яка розпочала заняття минулого року, зустрічається у четвер о 19.00.

В захристії можна отримати картки, на яких записуємо імена наших померлих на випоминки. Прошу писати чітко. Випоминки можна також надіслати на електронну пошту на адресу парафії.

В листопаді, в буденні дні, (від понеділка до п’ятниці) молимося за наших померлих.

В найближчі дні можна отримати повний відпуст за звичайних умов. Відпуст тільки в інтенції померлих. 1 i 2 листопада за відвідання церкви або відкритої каплиці. Від 1 до 8 листопада включно за побожну молитву на цвинтарі. Нагадую, що відпуст – це відпущення тимчасового покарання за гріхи, вже змиті як почуття провини. Звичайні умови отримання повного відпущення наступні: відсутність будь-якого прив’язання до гріха, перебування в стані благодаті, прийняття святого Причастя, молитва в інтенції Папи.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie